ιστορικό & manifesto

Η Real Creations ιδρύθηκε το 2007 από τον Θεόδωρο Τζιάτζιο, μετά από πολυετή εργασία στους τομείς του motion design και animation.

Η Real Creations μπορεί να συλλάβει, σχεδιάσει, οργανώσει, εκτελέσει και παραδώσει οποιαδήποτε εργασία σχετικά με motion graphics & video. Χρησιμοποιούμε τα ψηφιακά μας εργαλεία με τον πιο αποδοτικό και ευφάνταστο τρόπο για να δημιουργήσουμε τηλεοπτικά spot, εταιρικές παρουσιάσεις, videoclips, ειδικά εφέ και short films. Κανένα project δεν είναι πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη διαφημιστικής παραγωγής, στοχεύοντας πάντα σε ποιοτικά αποτελέσματα, εντός προθεσμιών και προϋπολογισμού.


Real Creations
Real Creations
Real Creations

 υπηρεσίες & ποιότητα

Δεχόμαστε & παραδίδουμε υλικό σε όλους τους τύπους ταινιών ή δίσκων καθώς και σε όλους τους τύπους αρχείων όπως AVI, Quicktime, MXF, WMV, MP4, RedCode, ArriRAW με όλους τους υποστηριζόμενους codecs.

Η ροή εργασίας είναι καθαρά ψηφιακή και πλήρως ασυμπίεστη, χωρίς συμβιβασμούς, από τη σύλληψη έως την τελική επεξεργασία.

Τέλος, χρησιμοποιούμε διαρκώς αναβαθμιζόμενους σταθμούς εργασίας, συνδεδεμένους σε αξιόπιστα εφεδρικά συστήματα αντιγράφων.

 timefreeze

Η συνεχής αναζήτηση για νέες & πρωτότυπες τεχνικές μας οδήγησε στην απόκτηση 100 φωτογραφικών μηχανών για την δημιουργία του timefreeze effect, γνωστό ως και "bullet-time" εφέ.

Μάθετε περισσότερα...

timefreeze logo

 λογισμικό

easyRulers Logo

Διαρκώς αναπτύσσουμε νέο in-house λογισμικό για να απλοποιήσουμε δύσκολες και επαναλαμβανόμενες διαδικασίες. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το easyRulers. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο script για το Adobe After Effects.

Μάθετε περισσότερα...

LoadUP! Logo


Το δεύτερο διαθέσιμο script μας, για το After Effects, ονομάζεται LoadUP! Έχει σχεδιαστεί να δημιουργεί τύπου infographics loading ή progress μπάρες, εύκολα και γρήγορα.

Μάθετε περισσότερα...

circuitFX Logo


Το τρίτο κατα σειρά script για το After Effects, ονομάζεται circuitFX. Έχει σχεδιαστεί να δημιουργεί ηλεκρονικά κυκλώματα, εύκολα και γρήγορα.

Μάθετε περισσότερα...

 τεχνολογία

Οι διαρκώς αναβαθμιζόμενοι σταθμοί εργασίας της RC λειτουργούν με πολυπύρηνους Xeon επεξεργαστές σε 64-bit λειτουργικά συστήματα Windows & Linux.

Windows and FreeBSD OS

 βραβεία

Τον Δεκέμβριο του 2013 και τον Μάρτιο του 2016, λάβαμε το Ermis Silver και Ermis Gold Award, αντίστοιχα.

Μάθετε περισσότερα...

awards

 ισχύς

Η τελευταία προσθήκη στο οπλοστάσιο μας είναι ένας HP C7000 Blade Server. Εξοπλισμός ο οποίος προσφέρει ασύγκρητη υπολογιστική ισχύ κατάλληλος για χρονοβόρα renderings και πολύπλοκες προσομοιώσεις.

timefreeze logo

 πιστοποιήσεις

V-Ray Certification

Τον Δεκέμβριο του 2017 λάβαμε την V-RAY Certified Professional πιστοποίηση από την Chaos Group. Το V-Ray είναι ένα λογισμικό φωτορεαλιστικής απεικόνισης το οποίο χρησιμοποιείται για οπτικοποιήσεις και γραφικά υπολογιστών σε βιομηχανίες όπως η παραγωγή ταινιών και βιντεοπαιχνιδιών, ο βιομηχανικός σχεδιασμός, ο σχεδιασμός προϊόντων και η αρχιτεκτονική.