Καλωσήλθατε στη

Real Creations Logo

Video Production | Motion Graphics | Post Production

Καλωσήλθατε στην Real Creations

Η Real Creations ειδικεύεται στην παραγωγή διαφημιστικών ταινιών και ειδικότερα στην παραγωγή high-end motion graphics. Τα τελευταία χρόνια η Real Creations έχει δημιουργήσει βραβευμένα τηλεοπτικά spot, videoclips, εταιρικές παρουσιάσεις και short films, όλα με εκνευριστική προσοχή στην λεπτομέρεια και μοναδικά visual effects.

Μια ματιά στο portfolio μας, θα σας πείσει!

Τελευταία Νέα

04.09.2017:   Σήματα καναλιών της Novasports

Ολοκληρώθηκε η παραγωγή έξι σήματων κανάλιων για την Novasports. Ένα πολύ απαιτητικό project, που περιλάμβανε λήψεις τραβηγμένες με την timefreeze πλατφόρμα. Κάντε click εδώ για να τα δείτε, και εδώ για να δείτε το 'making of'!

17.05.2017:   circuitFX v1.31

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την νέα έκδοση του circuitFX, του τρίτου κατά σειρά εργαλείου μας για το Adobe After Effects. Μπορείτε να δείτε τις νέες δυνατότητες και τις λειτουργίες του σε αυτό το quick start guide (από τον κ. Kert Gartner).

Επισκεφθείτε το aescripts.com και κατεβάστε την δοκιμαστική έκδοση των 7-ημερών.

15.05.2017:   HP C7000 Blade Server

Η τελευταία προσθήκη στο "οπλοστάσιό" μας είναι ένας HP C7000 Blade Server. Εξοπλισμός ο οποίος προσφέρει ασύγκρητη υπολογιστική ισχύ, κατάλληλο για χρονοβόρα renderings και πολύπλοκες προσομειώσεις.

30.03.2017:   Κατοχύρωση λογοτύπου

Mετά από μια χρονοβόρα διαδικασία που κράτησε σχεδόν 8 χρόνια, το λογότυπο της Real Creations τελικά κατοχηρώθηκε επιτυχώς ως εμπορικό σήμα. Κάντε click εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

08.12.2016:   Minya Christmas Promos

Ολοκληρώθηκε η παραγωγή μιας σειράς από εορταστικά promos για την Minya. Κάντε click εδώ, εδώ και εδώ για να τα παρακολουθήσετε.

01.11.2016:   LoadUP!

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε το δεύτερο μας script για το After Effects της Adobe, με το ευάνταστο όνομα LoadUP! Tο LoadUP! έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί, εύκολα & γρήγορα, loading ή progress μπάρες. Μπορείτε να παρετε μια γεύση από τις δυνατότητες και τις λειτουργίες του script, εδώ. Τέλος, μπορείτε να κατεβάσετε μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση 7-ημερών από το aescripts.com

περισσότερα... 

Επιλεγμένα Projects