Βραβεία

Ermis Awards

Τον Μάρτιο του 2016, η Real Creations βραβεύτηκε με το Ermis Gold Award στην κατηγορία Παραγωγής Διαφημιστικών Ταινιών. Για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια καταφέραμε και φέραμε τον Ερμή στη Θεσσαλονίκη. Ο χρυσός Ερμής ήταν μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση, καθώς διαγωνιστήκαμε ανάμεσα σε κορυφαίες ελληνικές εταιρείες και επαγγελματίες υψηλού επιπέδου στο χώρο της διαφήμισης. Η βράβευση της Real Creations στην παραγωγή διαφημιστικών ταινιών, σε αυτήν τη δύσκολη συγκυριακά περίοδο, ήταν για εμάς το επιστέγασμα των προσπαθειών και η αναγνώριση όλης της σκληρής δουλειάς και επιμονής που έχουμε δείξει σε κάθε μία από τις παραγωγές μας.

Η Real Creations είναι η μοναδική εταιρία παραγωγής στην Βόρεια Ελλάδα που έχει απονεμηθεί με αυτό το βραβείο.

Τον Δεκέμβριο του 2013, η Real Creations βραβεύτηκε με το Ermis Silver Award στην κατηγορία Παραγωγής Διαφημιστικών Ταινιών / Digital Video. Ήταν μια μεγάλη τιμή και μια μικρή αναγνώριση όλης της σκληρής δουλειάς και υπομονής που έχουμε επιδείξει σε κάθε μια από τις παραγωγές μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Ermis Awards
Cyprus International Motion Festival Logo and Animasyros Internatioanl Animation Festival Logo

Πολλά από τα έργα μας επίσημα επιλεχθεί για προβολή σε festivals όπως το International Motion Festival στην Κύπρο, το AnimaSyros International Animation Festival στην Σύρο και πολλά ακόμα.